Adolescentul care a violat o fetiță din Cârligele, TRIMIS ÎN JUDECATĂ

0
169

fetita_violata

Adolescentul care la jumătatea lunii august a violat o fetiță de doar 4 ani a fost trimis în judecată, individul aflându-se în arest preventiv, măsură care expiră zilele acestea. Cazul va fi judecat de magistrații de la Judecătoria Focșani.

La jumătatea lunii august, un adolescent de 16 ani din judeţul Vrancea a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a agresat sexual o fetiţă de patru ani în toaleta unui stadion din localitatea Cârligele, tatăl copilei sesizând poliţiştii după ce aceasta i-a povestit ce i s-a întâmplat.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, fetiţa de patru ani a ieşit la poartă de Sfântă Mărie, moment în care adolescentul a intrat în vorbă cu ea şi i-a cerut să meargă cu el pe stadionul din localitate. Copila, care îl cunoştea pe băiat, întrucât acesta muncise cu tatăl ei, a acceptat să-l însoţească. Pe stadion, adolescentul ar fi dus-o pe fetiţă într-o toaletă, ar fi dezbrăcat-o, apoi ar fi agresat-o sexual.

Ulterior, adolescentul a dus-o pe fetiţă înapoi, în faţa porţii locuinţei sale, unde s-ar fi întâlnit cu tatăl minorei cu care ar fi schimbat câteva cuvinte.

La scurt timp după ce a intrat în casă, fetiţa a început să acuze dureri de burtă şi i-a povestit tatălui cele întâmplate.

Copila a fost transportată la spital, unde medicii au confirmat că fusese abuzată.

Adolescentul este crescut de bunici, mama sa fiind plecată în străinătate. După audieri, el şi-a recunoscut fapta însă le-a spus oamenilor legii că nu și-a dat seama de gravitatea faptei și de consecințele gestului său.

El nu a mai avut probleme cu legea în trecut.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.