Îndrăznește să fii informat!

sâmbătă, 2 decembrie 2023

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  AcasăPoliticăAdrian Veștea, despre primarii care pleacă la PSD: "Aceste transferuri care se...

  Adrian Veștea, despre primarii care pleacă la PSD: „Aceste transferuri care se fac nu sunt o pierdere pentru PNL”

  Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian Veştea, a declarat că primarii liberali care pleacă la PSD nu reprezintă o pierdere pentru PNL, menţionând că aceia care au avut o astfel de opţiune au mai avut un parcurs şi în trecut au trecut de la PSD la PNL.

  „Nu cred că este deloc gravă (situaţia în care primari de la PNL pleacă la PSD – n.r.) şi vă spune o persoană care vorbeşte prin puterea exemplului. În ultimii mai mult de şapte ani de zile am fost ordonator de credite şi din perspectiva mea nu a existat o astfel de practică de a-i încuraja pe primari, oferindu-le anumite beneficii materiale să îi transfer dintr-o parte în alta. Nu cred că nici astăzi aceşti primari au posibilitatea să treacă promiţându-le ceva, ţinând cont că totuşi ministerul cu bani, cum se spune, Ministerul Dezvoltării este al liberalilor. Nu am avut astfel de practici, chiar dacă am fost în mai mult de 30 de judeţe, nici eu nu am încurajat astfel de situaţii. Dar cei care trec dintr-o parte într-alta cu siguranţă că în trecut au mai avut un parcurs, cu siguranţă au trecut de la PSD la PNL”, a afirmat Veştea la Digi24, întrebat cât de gravă este situaţia că primari PNL pleacă la PSD. El a spus că aceia care pleacă la PSD nu sunt o pierdere pentru PNL.

  „Dacă ne raportăm şi facem o evaluare pe fiecare primar care a avut o astfel de opţiune, probabil, în mandatul trecut, când Partidul Naţional Liberal a fost la guvernare, a trecut dintr-o parte într-alta. (…) Sunt astfel de situaţii. Dacă ar fi să facem o evaluare reală astăzi PNL a câştigat alegerile locale din anul 2020 cu 34%, Partidul Social Democrat a avut un procent de 30%, PNL a câştigat în urban, în mare, unde a obţinut rezultate mult mai bune, deci ei au avut un număr mult mai mare de primari în localităţi mai mici, iar toate aceste transferuri care se fac nu consider că sunt o pierdere pentru PNL”, a adăugat Adrian Veştea.

  spot_img
  spot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Nicolae Ciucă: „Am făcut sondaje! PNL nu se situează sub AUR în niciunul dintre ele!”

  Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că formaţiunea pe care o conduce a făcut, în...

  Nicolae Ciucă: „Florin Cîţu îşi va da demisia din grupul senatorilor PNL. Senatorii liberali vor vota pentru ridicarea imunităţii”

  Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat că senatorii liberali vor vota pentru ridicarea imunităţii...

  PNL și-a stabilit echipa de campanie pentru alegerile europarlamentare de anul viitor

  Echipa de campanie a PNL pentru alegerile europarlamentare va fi condusă de secretarul general...

  ARTICOLE POPULARE

  VIDEO A zburat cu jeepul prin PECO și s-a oprit într-o casă!

  Duminică, 26 noiembrie, în jurul orei 14.10, poliția a fost alertată prin apel la...

  ULTIMA ORĂ Viscolul închide primul tronson de drum național în Vrancea!

  „S-a închis circulația rutieră pe DN 23B Măicănești-Ciorăști, județul Vrancea. Viscolul puternic și cantitatea...