AEP desemnează săptămâna viitoare preşedinţii secţiilor de votare

0
363

AEP va desemna, prin tragere la sorţi computerizată, preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare şi locţiitorii acestora, pe 26 mai, până la acea dată având loc în continuare examene pentru intrarea în corpul experţilor electorali, în condiţiile în care în Capitală dar şi în Vrancea există încă deficit de oameni.

La nivelul ţării, mai există în continuare aproximativ 2.700 de persoane care au solicitat să dea examen pentru înscrierea în corpul experţilor electorali, din cadrul căruia vor fi desemnate persoanele însărcinate cu buna desfăşurare a alegerilor în secţiile de votare.

AEP a desfăşurat de la începutul anului o campanie de informare cu privire la corpul experţilor electorali, în mediul online, pe TV, pe reţele de socializare, precum şi în universităţi, în urma căreia 45.244 de persoane au fost admise în această structură.

 

 

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.