Afinele și cele 9 beneficii ale lor

0
379

Afinele, acele margelute de culoare albastru inchis, sunt fructele care capteaza toata energia solara de pe platourile inalte ale munților si se transforma intr-o hrana sanatoasa. Descopera cele 9 beneficii ale consumului de afine.

  1. Afinele  previn cancerul si sunt un adjuvant in combaterea lui
  2. Afinele imbunatatesc functiile creierului si previn aparitia bolii Alzheimer
  3. Cura cu afine, adjuvanta in diabet
  4. Afinele previn si trateaza bolile cardiovasculare
  5. Consumul de afine imbunatateste vederea
  6. Afinele tin la distanta infectiile urinare
  7. Scapa de varice si hemoroizi cu afine
  8. . Afinele, adjuvant in constipatie si diaree
  9. Afinele previn imbatranirea

Cum consumam afinele?

In prevenirea anumitor boli, este recomandabil sa se consume in jur de 200 de grame de afine proaspete zilnic, cu o jumatate de ora inainte de masa. Pentru tratarea bolilor, este nevoie de o cura sustinuta si de o cantitate mai mare de fructe (aproximativ 400 de grame zilnic timp de cel putin o saptamana, cel mult o luna).

Cura cu afine

Se consuma aproximativ 400 de grame de afine zilnic, cu o jumatate de ora inainte de mesele principale. Cura dureaza cel putin o saptamana si cel mult o luna. Ele pot fi consumate proaspete, uscate sau sub forma de pulbere (adica fructe uscate macinate).

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.