Agentul Bogdan Alexandru, rănit pe calea ferată, internat la Terapie Intensivă

0
1024

Agentul Bogdan Alexandru, ajutorul şefului de post din Garoafa, rănit luni pe calea ferată, a fost internat la Terapie Intensivă în Spitalul Judeţean Sfântul Pantelimon din Focşani.

Tânărul de 24 de ani a suferit un traumatism cranian, un traumatism coloană cervicală, traumatism toracic, traumatism de bazin şi  traumatism abdominal închis. El va rămâne internat o vreme, în prezent fiind conştient.

Tânărul poliţist a fost rănit luni dimineaţă  la o trecere la nivel cu calea ferată, în satul Făurei, comuna Garoafa. Agentul Bogdan Alexandru se afla în timpul serviciului, la volanul unei autospeciale de Poliţie. La trecerea la nivel cu calea ferată, poliţistul a oprit maşina pentru că venea un tren dinspre Iaşi spre Bucureşti, dar apoi s-a angajat în traversarea căii ferate, fără să ţină cont că semnalele acustice şi luminoase erau încă în funcţiune iar un alt tren venea cu viteză.

Maşina de poliţie a fost izbită în plin, fiind târâtă circa jumătate de km. Poliţistul a rămas încarcerat. El a fost preluat conştient de către medici şi dus la spital.

 CITEȘTE ȘI: Mașină de poliție lovită de un tren la Garoafa

CITEȘTE ȘI: Supraviețuire miraculoasă! Polițistul a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, dar a fost lovit de un al doilea tren!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.