Ai peste 16 ani? Poți participa la concursul de filme de scurt metraj cu tematică anticorupție

0
40

Cei pasionați de cinematografie sunt așteptați să se înscrie, până pe 20 noiembrie, la concursul de filme de scurt metraj cu tematică anticorupție derulat de Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și cu sprijinul financiar al Fundației Hanns Seidel România. Concursul se desfășoară în cadrul Proiectului #Integritate 2020 și se va încheia în decembrie. Filmele declarate câștigătoare vor fi premiate pe 9 decembrie – Ziua Internațională Anticorupție, la București, în cadrul Galei Integrității, eveniment organizat anual pentru marcarea acestui moment. „Proiectul își propune să stimuleze implicarea cetățenilor, în special a tinerilor, în dezvoltarea unor mesaje educative, cu ajutorul telefonului mobil sau al camerei de filmat, în cadrul unui concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupție.
Participanții la concurs sunt încurajați astfel să ia atitudine împotriva corupției și să contribuie ei înșiși, prin viziunea lor creativă, la dezvoltarea unui comportament activ și responsabil.
Concursul se adresează tuturor cetățenilor români, care au împlinit vârsta de 16 ani până la data înscrierii și se desfășoară pe două secțiuni adresate amatorilor și profesioniștilor. Regulamentul de participare și modalitatea de înscriere pot fi consultate pe website-ul https://RofaraCoruptie.ro. Mesajul Direcției Generale Anticorupție este de toleranță zero la infracțiunile de corupție, iar pe această cale cetățenii sunt îndemnați să ia atitudine împotriva faptelor de corupție și să sesizeze ori de câte ori este nevoie.
Direcția Generală Anticorupție este reprezentată în județul Vrancea de Serviciul Județean Anticorupție Vrancea, cu sediul în municipiul Focșani, strada Cezar Bolliac nr. 12, tel./ fax 0237/ 207.119, e-mail vrancea.dga@mai.gov.ro”, se arată într-un comunicat de presă.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here