Ajutoarele de la UE, redistribuite la Focșani

0
166

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană, distribuite prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate, a ajuns într-o nouă etapă la Focșani.

S-a încheiat perioada în care beneficiarii își putea ridica mălaiul, făina și celelalte alimente, însă numărul focșănenilor care s-au prezentat să ridice pachetele e destul de mic. Din acest motiv, în stoc au rămas destule pachete, iar Primăria Focșani a decis redistribuirea acestora.

Practic, cei care au luat deja în primire ajutoarele, pot primi și un supliment, dacă se grăbesc să ridice pachetele, pentru că redistribuirea se va face în limita stocului existent. Programul de distribuire este de luni până vineri, între orele 9.00–16.00, iar ajutoarele pot fi ridicate de la Liceul nr. 4.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.