ALARMĂ de incendiu pe Bulevardul Gării din Focșani. Ce au găsit pompierii chemați să stingă un incendiu dintr-un bloc

1
295
exercitiu-isu-vrancea
foto: arhivă

 

Locuitorii din zona Bulevardului Gării din Focșani au fost puși pe jar joi dimineață de o bătrânică, ce a uitat pe aragaz o cratiță cu mâncare.

Oamenii au intrat în vrie, alertând pompierii, după ce au văzut că pe geamul unui apartament de la etajul al doilea iese fum dens. Crezând că o nenorocire s-a întâmplat în casa cuprinsă de foc , focșănenii au chemat rapid pompierii.

Apelul primit în jurul orei 9.30, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 anunţa izbucnirea unui incendiu la un apartament situat la etajul al II-lea al unui bloc de locuit de pe B-dul Gării din municipiul Focşani. Imediat s-au deplasat la adresa indicată două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o autospecială pentru descarcerare. În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului s-a constatat că ardea, cu degajări mari de fum, conţinutul unui vas uitat pe aragazul în funcţiune. În urma incendiului, s-a deteriorat hota amplasată deasupra aragazului, fiind afectate plafoanele şi pereţii din bucătăria şi holul locuinţei.

Vecinii au observat fumul care ieşea din apartamentul bătrânei de 83 ani şi au apelat numărul unic de urgenţă 112. Aceasta părăsise locuinţa pentru scurt timp, moment în care conţinutul cratiţei uitate pe aragaz s-a aprins, flăcările ameninţând să cuprindă întregul apartament. Din fericire, nu s-au înregistrat victime şi nu s-a impus evacuarea locatarilor din bloc.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.