Alcoolemie RECORD depistată de polițiștii vrânceni

0
498
La data de 23 iunie a.c., ora 23.45, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit un autoturism care circula pe strada Banului, din satul Dălhăuți, comuna Cârligele, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani, din comuna Vârteșcoiu.

Întrucât a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. După prelucrarea mostrelor biologice de sânge, a rezultat faptul că bărbatul a avut o alcoolemie de 2,77 g%o la prima probă, iar la cea de-a doua probă o alcoolemie de 2,51 g%o, conform buletinelor de analiză toxicologică.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. (Comunicat IPJ Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.