Alcoolul, bată-l vina, obișnuință printre șoferi

0
358

Polițiștii din Vrancea au depistat în ultimele zile mai mulți șoferi băuți la volan, care nu își dau seama că prin gestul lor, de a conduce o mașină pe un drum public, îi pun în pericol și pe ceilalți participanți la trafic, dar își riscă și propria viață.

De exemplu, în data de 4 aprilie, pe strada Cuza Vodă din municipiul Focșani, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 40 ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,43mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Tot atunci, polițiștii din Tătăranu au depistat un bărbat, de 54 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, un tânăr de 21 ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din municipiul Focșani, a acroșat și accidentat ușor un tânăr, de 26 ani, angajat în traversarea străzii pe marcaj pietonal.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Tot luni, în comuna Homocea, un tânăr de 20 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga și a acroșat un autoturism condus de un bărbat, de 34 ani, din municipiul Focșani, care se angajase în depășirea neregulamentară a autoutilitarei. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto în vârstă de 34 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.