Alcoolul la…ghidon, sancționat dur de polițiștii vrânceni

0
357
Polițiștii vrânceni au efectuat ample razii în tot județul, care au avut ca scop reducerea numărului accidentelor rutiere pe fondul încălcării normelor rutiere care reglementează circulația pe drumurile publice a conducătorilor de atelaje hipo, mopede şi biciclete.

“În cadrul acțiunii au fost aplicate 381 sancțiuni contravenționale dintre care 135 bicicliștilor, 62 căruțasilor, 3 conducătorilor de mopede și 181 altor participanți la trafic. În cazul bicicliștilor, cele mai frecvente abateri constatate au fost circulația pe drumurile publice, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent – reflectorizante, de la lăsarea serii până în zorii zilei sau atunci când vizibilitatea este redusă (73). 11 dintre bicicliștii sancționați se aflau sub influența alcoolului”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Nici șoferii nu au fost uitați. Polițiștii au reținut 8 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare. Totodată a fost constatată și o infracțiune la regimul circulației. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 32340 lei.

etilotest biciclisti beti2 - Alcoolul la...ghidon, sancționat dur de polițiștii vrânceni

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here