Alcoolul la volan, o practică tot mai des întâlnită în Vrancea

0
417

Polițiștii din Vrancea au scos în ultimele zile din trafic numeroși șoferi care consumaseră alcool, însă asta nu i-a împiedicat să se urce la volan. În toate cazurile, oamenii legii au întocmit dosare penale.

Astfel de cazuri s-au înregistrat la  Vânători unde polițiștii au depistat un tânăr de 28 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism și avea o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Sâmbătă, dimineață. polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe str. Ștefan cel Mare, fiind în stare de ebrietate (0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat). Polițiștii au mai stabilit faptul că acesta, anterior momentului depistării a mai fost implicat într-o tamponare din care au rezultat doar pagube materiale. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În aceeași zi, polițiștii din Slobozia Bradului au depistat un bărbat de 45 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitara, deși avea permisul de conducere reținut pentru Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.  De asemenea, bărbatul a fot testat, rezultând o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, polițiștii din Păunești, au observat pe DJ 205 H un autoturism care prin efectuarea unei manevre greșite a intrat în șanțul din partea stângă a sensului demers, apoi a reintrat pe carosabil, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au procedat la oprirea autoturismului, fiind depistat un tânăr de 20 ani, din localitate și întrucât acesta emana halena alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,89 ml /l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Și tot duminică noapte, polițiștii focșăneni au depistat un bărbat de 47 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.