Alcoolul la volan, tot mai des întâlnit pe şosele din Vrancea

0
612

A fost un week-end plin pentru poliţiştii din Vrancea. Ei au tras pe dreapta mai mulţi şoferi băuţi la volan, în timp ce alţii au fost prinşi conducând deşi nu aveau carnet.

Sâmbătă, pe DJ 204B, în com. Tătăranu, polițiștii din localitate au depistat un bărbat în vârstă de 39 ani, din mun. București, în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

În aceeaşi zi, dar la orele seri, în municipiul Focșani, polițiștii rutieri au depistat un tânăr în vârstă de 28 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Tot cu dosar penal s-au ales şi un gălăţean de 19 ani, prins pe DN2-E 85, în Focșani, în timp ce conducea un autoturism care era radiat din circulație dar şi un bărbat de 31 de ani din Dumbrăveni, depistat în timp ce conducea un motoscuter, fără a poseda permis de conducere. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.