Alegeri parlamentare: Alianța USR-PLUS vine în fața vrâncenilor cu o echipă de oameni tineri, plini de energie, profesioniști

0
1315

Alianța USR-PLUS vine în fața vrâncenilor cu o echipă de oameni tineri, plini de energie, profesioniști. O echipă formată din oameni ca tine, oameni care vor o schimbare în bine, care au prietenii și rude plecate din țară și pe care-i vrem acasă, lângă noi. Știm ce înseamnă să aștepți pe holurile spitalelor, suferind, sau să ai dreptate și, cu toate astea, să mori cu dreptatea în mână. Știm ce înseamnă să nu ai drumuri bune și știm ce înseamnă să-ți duci
copilul în școli slab dotate.

Angajamentele cheie ale USR PLUS sunt:
1. Să nu mori cu dreptatea în mână: Timp de trei ani, Justiția din România a fost sub un continuu asediu. Este clar că primul pas pe care îl vom face odată ajunși în Parlament este să reconstruim tot ce a fost distrus. Corectarea legilor Justiției, desființarea Secției Speciale, repornirea activității DNA, reincriminarea neglijenței în serviciu și revenirea la vechea definiție a abuzului în serviciu.
2. Fără politică în școală – Desființăm treptat inspectoratele școlare în paralel cu profesionalizarea și pregătirea managementului unităților școlare. Organizăm concursuri pentru directorii de școli și programe de pregătire (legislație, management financiar,
management pedagogic, auditare calitate etc) pentru a-i transforma pe aceștia în manageri școlari performanți.
3. Crearea unui Fond Național de Modernizare a Infrastructurii din Sănătate – un program de 1 miliard de euro pe următorii patru ani care să finanțeze renovarea sau reconstrucția de spitale și a infrastructurii sanitare.
4. Împădurim România și creăm DNA-ul Pădurilor: organizarea unui parchet dedicat infracțiunilor de mediu – DNA-ul Pădurilor. De asemenea, creșterea, etapizată, a capacității de împădurire, prin atragerea de fonduri europene, fonduri private și alocări bugetare, în special în zonele de câmpie amenințate de deșertificare și în zonele cu terenuri degradate, până la atingerea unui ritm de împădurire anual, care să facă realizabil, până în 2050, acoperirea cu păduri a aproximativ 40% din suprafața terestră a României.
5. Bani europeni în industrii ale viitorului: Vrem să dezvoltăm România prin investiții în tehnologii verzi și energie curată, digital & industrie 4.0, prelucrare cu valoare adăugată înaltă și inovare, ecoturism, industrii creative.
6. Internet pentru toți: Asigurarea accesului la un viitor mai bun prin acces la internet, ca serviciu de interes general și prin alfabetizare digitală. Ne luăm angajamentul ca oricine, oriunde, să aibă acces la internet de mare viteză pentru că aceasta este autostrada viitorului.

Tu vei fi beneficiarul direct al angajamentului USR PLUS fata de Romania.

Lista parlamentarilor USR-PLUS este următoarea:

Camera Deputaților
1. Liviu Mălureanu
2. Silviu Mihail Gavrilă
3. Ana-Maria Bălan
4. Cosmin Marin
5. Anca Mihaela Isac
6. Ionel Carabă
7. Petruț Lupu

Senat
1. Florin Purluca
2. Gina Caba
3. Mirela Serea
4. Augustin Negruț

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.