Alegeri parțiale – Jariștea a ales! Numărătoare paralelă: Ciprian Marius Grama este noul primar al comunei

0
598

UPDATE: Marius Ciprian Grama a strâns un număr de 1061 de voturi, ceea ce înseamnă un procent de 57% din totalul voturilor valabil exprimate. Social democratul Lucian Bolovan a obținut un scor de 37% (694 voturi), în timp ce, pe Iuliana Hainăroșie (PMP) au votat-o 6% (118 voturi) din cei prezenți la urne.

Marius Ciprian-Grama a fost ales, duminică, în funcția de primar al comunei Jariștea. În localitate au avut loc alegeri parțiale pentru desemnarea primarului, iar Marius Ciprian Grama a reușit să obțină un mandat de primar cu un scor de peste 50%.

În lupta electorală s-au înscris 3 candidați: Marius Ciprian Grama de la PNL, Lucian Bolovan de la PSD și Iuliana Hainăroșie de la PMP.

În comuna Jariștea au fost amenajate 5 secții de votare. La urne au fost așteptați de-a lungul zilei de duminică 3397 de persoane cu drept de vot. Până la ora 21.00, când s-au închis secțiile de votare, 1902 persoane își exercitaseră dreptul la vot, rezultând o prezență la urne de 55,99%.

Din totalul alegătorilor care au votat duminică, 152 de persoane au votat pe liste suplimentare, iar în 30 de cazuri a fost solicitată urna mobilă. Din luna decembrie, comuna Jariștea a fost condusă interimar de viceprimarul localității. Acesta a preluat atribuțiile de primar de la alesul jăriștenilor din iunie 2016, Cătălin Toma, care a renunțat la mandatul de primar pentru cel de senator, obținut în urma alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016.

alegeri jaristea 3 - Alegeri parțiale - Jariștea a ales! Numărătoare paralelă: Ciprian Marius Grama este noul primar al comunei

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here