UPDATE-ALERTĂ: Copil de 9 ani, dispărut de o oră din Piața Unirii

0
2401

UPDATE: Copilul a fost găsit în mai puțin de două ore de la momentul dispariției. Potrivit polițiștilor, băiatul nu a fost victima vreunei infracțiuni. La căutări au luat parte, alături de polițiști, și reprezentanți ai ISU Vrancea și ai IJJ Vrancea. 

Băiatul de 9 ani din Focșani, este căutat cu disperare de părinții săi. Aceștia au anunțat poliția după ce băiețelul a dispărut din parcul central. Dispariția a fost semnalată în urmă cu o oră.

Copilul are următoarele semnalmente: 1,30 m, păr șaten, scurt.

La momentul dispariției purta pantaloni lungi, tricou de culoare turcoaz, rucsac albastru cu negru, sandale negre cu albastru. Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea băiatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.