Ales primar al Focșaniului, Cristi Misăilă nu mai pozează în familist convins. El DIVORȚEAZĂ de nevastă

0
4034

Noul primar al municipiului Focșani, Cristi Misăilă, care în campania electorală a atras simpatia votanților pozând, printre altele, ca un familist convins, s-a văzut cu sacii în căruță și a decis să facă o schimbare în viața sa.

După 16 ani de căsnicie, el vrea să revină la viața de burlac. Cristi Misăilă a decis să divorțeze de soția sa, Maria Valeria Misăilă, care deține o afacere în domeniul farmaceutic.

Cristi Misăilă are în procesul de divorț, aflat pe rolul Judecătoriei Focșani, calitatea de reclamant. Procesul nu a început încă, cererea fiind înregistrată la Judecătorie în urmă cu o săptămână, pe data de 12 august. Instanța urmează să stabilească un prim termen în proces. Parte în dosar este și Serviciul Public Local de Asistență Socială Focșani, întrucât cei doi au două fiice minore.

Primarul Cristi Misăilă și-a cunoscut soția de care vrea să divorțeze în timpul studenției. După cum declara în urmă cu 3 ani unei publicații locale, cei doi s-au cunoscut la discoteca “Roșu și Negru” din campusul Tudor, în Iași, fiind dragoste la prima vedere. Nunta a avut loc în anul 2000. De-a lungul timpului, dar mai ales în timpul campaniei electorale, când vâna fotoliul de primar al municipiului Focşani, Misăilă a pozat într-un familist convins.

“Fetiţele mele sunt motivaţia de a face cât mai multe lucruri bune, atât pentru ele, cât şi pentru toţi copiii acestui municipiu”, declara Cristi Misăilă cu doar câteva zile înaintea alegerilor, într-un advertorial comandat de PSD într-un ziar local.

După pronunțarea divorțului va urma, cel mai probabil, și un proces de partaj. Conform celei mai recente declarații de avere publicată de Cristi Misăilă, cei doi (încă) soți dețin în proprietate comună un teren intravilan la Golești în suprafață de 1200 de metri pătrați și 4 hectare de teren arabil la Panciu și Movilița.

Aceeași declarație arată că soții nu au în proprietate nici o locuință. Maria Valeria Misăilă a deținut, în schimb, o casă în comuna Parincea, județul Bacău, pe care a vândut-o în anul 2015.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here