Aleșii locali din Adjud convocați în ședință ordinară pe 24 noiembrie. Ce proiecte sunt supuse aprobării

0
67

Aleșii locali din municipiul Adjud au fost convocați în ședință ordinară pe data de 24 noiembrie, întâlnire de lucru care va avea loc începând cu ora 15 în sala de ședințe a Casei de Cultură „Tudor Vornicu”. Consilierii vor dezbate și supune aprobării 8 proiecte de hotărâre de interes local printre care se numără și acordarea titlului de cetățean de onoare pentru soprana Diana Alexe, născută în Adjud, veteranului de război Victor Toader și fostului sportiv adjudean, campion la haltere, Gelu Radu. De asemenea, pe lista proiectelor de hotărâre se află aprobarea suplimentării sumei destinate finanțării de bază pentru Grădinița cu program prelungit ”Jovial” dar și aprobarea emiterii Acordului de reabilitare pentru accesul pe mai multe drumuri de exploatare. Iată mai jos proiectele de hotărâre:

1 – Proiect de hotărâre privind aprobarea ”Planului de acțiuni și lucrări de interes local pentru anul 2023”, ce urmează a fi efectuate de persoanele majore apte de muncă din familiile beneficiare de venit minim garantat din municipiul Adjud.

2 – Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al Spitalului Municipal Adjud.

3 – Proiect de hotărâre privind reorganizarea Consiliului Comunitar Consultativ în domeniul asistenței sociale în municipiul Adjud și aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare.

4 – Proiect de hotărâre privind acordarea titlului de Cetățean de Onoare al municipiului Adjud sopranei ALEXE DIANA-FLORENTINA.

5 – Proiect de hotărâre privind acordarea titlului de Cetățean de Onoare al municipiului Adjud domnului TOADER VICTOR.

6 – Proiect de hotărâre acordarea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Adjud domnului RADU GELU.

7 – Proiect de hotărâre privind aprobarea emiterii Acordului de reabilitare pentru accesul pe drumurile de exploatare De 432, De 420, De 336/1, De 193/4, De 160, De 182, ce fac legătura între perimetrul de exploatare de agregate minerale din T 66, P 440 și stația de sortare – spălare – concasare din Adjudu Vechi solicitat de S.C. PATIMAG ANALINA SRL, necesar la Agenția Națională pentru Resurse Minerale.

8 – Proiect de hotărâre privind aprobarea suplimentării sumei destinate finanțării de bază pentru Grădinița cu program prelungit ”Jovial” Municipiul Adjud pe baza numărului de elevi/preșcolari și a costurilor standard pentru toți preșcolarii și elevii din învățământul general obligatori particular și confesional acreditat, pentru anul 2022.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.