Alexandra Stoleru, “eroina din Bamboo”, a fost externată. Mărturia impresionantă a focșănencei

0
503

Focșăneanca Alexandra Stoleru, pe care toată lumea o cunoaște acum sub numele de ”eroina din Bamboo” s-a refăcut și a fost externată din spitalul în care a ajuns în stare gravă imediat după incendiul din renumitul club bucureștean.

Tânăra care era angajată a clubului Bamboo și care în fatidica noapte a intrat în local pentru a salva viața a trei tineri a declarat, de pe patul de spital pentru reporterii Observator de la Antena 1, că oricând ar proceda la fel dacă ar vedea că cineva e în pericol iar ea poate da o mână de ajutor. Asta cu riscul ca ea să fie rănită.

“Nu m-am gândit la mine o secundă, nu ştiu de ce. M-am gândit doar ca ceilalţi să fie bine, am văzut că toţi sunt în regulă şi doar pe cei trei i-am văzut! Norocul lor că i-am văzut eu şi m-am întors după ei, atunci am inhalat cel mai mult fum! Se întorseseră ei, puteau să moară 3 oameni! Mai bine, să fiu eu puţin rănită, decât să moară cineva! Ţin foarte mult la oameni, îmi plac oamenii şi n-aş putea să ştiu că am văzut pe cineva intrând şi să fiu nepăsătoare”, a declarant Alexandra pentru Antena 1.

Alexandra Stoleru este din Focșani și a absolvit Liceul cu Program Sportiv din municipiu. Toți cei care o cunosc la Focșani spun că tânăra este specială prin felul ei de a fi: pe lângă frumusețe și inteligență, Alexandra se gândește și acționează în folosul oamenilor de lângă ea, ajutându-i cu orice preț. Toți sunt mândri de ea, la Focșani. Tânăra este studentă la Universitatea București și vrea să aibă un cuvânt de spus în politică. De altfel, ea este membră a TNL, fiind implicată în numeroase alte proiecte.

VIDEO AICI

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.