Alina Drumea, consilier local PNL: Ne dorim panouri fonoizolante în zona Gării

0
73
Alina Drumea, consilier local PNL, a venit cu o propunere în Consiliul Local Focșani, pentru locuitorii cartierului Gară. Acesta își dorește ca și focșănenii ce locuiesc în această zonă a orașului să doarmă liniștiți și să nu mai fie zgâlțâiți în pat de vibrațiilefăcute de trenuri.

”Am discutat mult cu focșănenii din zona Gară. Zgomotul urban este un factor poluant fonic ce afectează pe mulți locuitori ai zonei. Dacă am amplasa aceste panouri fonoizolante, zgomotul traficului feroviar și vibrațiile produse de trenuri vor fi reduse. De asemenea, am elimina și pericolul ca adolescenții și copii ce se joacă în spatele blocurilor de pe Longinesu, la mai puțin de 100 de metri de calea ferată, să fie loviți accidental de trenuri”, a precizat în motivarea proiectului său, Alina Drumea.

Din păcate însă, conducerea primăriei nu s-a arătat impresionată de această propunere și nu a sinchisit să o transforme în proiect legislativ. Zona Longinescu, partea dinspre Gară, a fost uitată de mult de administrația locală PSD. Gunoaiele sunt aruncate peste tot, câinii comunitari atacă la lăsarea întunericului iar bălăriile sunt de 1 metru! (Material realizat de SC Informația Vrânceană SRL, la comanda PNL. Cod mandatar financiar  41190007)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.