Amenzi în bezinării și mii de litri de combustibili confiscați în Vrancea

0
838
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, alături de cei de la Serviciul de Ordine Publică Vrancea și de specialiști ai Biroului Vamal de Interior au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul comercializării de produse energetice-carburanți.

Polițiștii și inspectorii vamali au descins la sediile a opt societăți comerciale, care au ca principal obiect de activitate comerţul cu carburanţi. În urma acţiunii au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale în valoare totală de 18.300 lei.

Totodată au fost confiscați 976 litri benzină și 1103 litri motorină. Din cauza ilegalităților constatate, în cazul a trei stații peco a fost dispusă suspendarea atestatului de comercializare carburanți.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.