Amenzi pentru comerțul ambulant de la marginea DN2 E85

0
248

Chiar dacă bugetarii sunt în vacanță, polițiștii nu au liniște și organizează în permanență acțiuni care vizează siguranța cetățenilor. O astfel de acțiune a avut loc și în week-end-ul de Rusalii, când polițiștii vrânceni au descins printre vânzătorii de la marginea DN2 E85, pe sectorul de drum din sudul județului, între Golești și Slobozia Bradului.

Oamenii legii au descoperit mai mulți vrânceni care vindeau diferite produse la marginea drumului, încălcând o serie de legi și riscându-și totodată și viețile. Potrivit unui comunicat al IPJ Vrancea, au fost aplicate 44 de amenzi:

“În urma acțiunii au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale, după cum urmează: – conform O.G. nr. 43/1997, privind regimul drumurilor = 20; – conform Legii nr. 145/2014, pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol = 15; – conform Legii nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite = 6; – conform O.U.G. nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice = 3”, se arată în comunicatul IPJ Vrancea. Polițiștii vrânceni avertizează că acțiunile de acest fel vor continua.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here