AMENZI și material lemnos CONFISCAT în urma unor acțiuni în domeniul silvic

0
195

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea continuă acțiunile în vederea prevenirii și combaterii ilegalităților în domeniul silvic, dar și pentru depistarea transporturilor ilegale de material lemnos.

Astfel, în perioada 9-12 februarie a.c., polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au efectuat controale pe drumurile publice, în fondul forestier dar și la unități de debitare și prelucrare material lemnos. În urma acestor controale au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea legislației în domeniul silvic, în valoare de 9000 de lei. Totodată, s-a dispus măsura complementară a confiscării fizice a cantității de circa 10 mc material lemnos și a confiscării valorice a cantității de peste 180 mc lemn foc diferite specii, în valoare de peste 30000 lei. Două infracțiuni de tăiere ilegală si furt de arbori au fost constatate în flagrant. La acțiune, alături de polițiști au participat specialiști silvici din cadrul Ocoalelor silvice Soveja și Vidra. (IPJ VRANCEA)

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.