Ample razii ale poliției în Focșani, sâmbătă dimineață. Care a fost „captura” polițiștilor

0
897
Polițiștii vrânceni au desfășurat, sâmbătă dimineață, o amplă acțiune în scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier si în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenta băuturilor alcoolice.

Astfel, în municipiul Focșani au fost instituite 7 filtre rutiere, în care au acționat echipe complexe formate din polițiști rutieri, de ordine publică și de investigarea criminalității economice. În cadrul acțiunii au mai fost verificate și legalitatea transporturilor de călători, transporturile de material lemnos, precum si transporturile de produse de panificație.În total au fost controlate 149 de autovehicule, fiind aplicate 28 de sancțiuni în valoare de 12.000 de lei.

Totodată, au fost reţinute 3 certificate de înmatriculare. În cadrul acţiunii au fost depistate două autocare, care circulau fără ITP, precum şi douză autocare care circulau fără poliță RCA. În cadrul acţiunii a fost confiscată cantitatea de 3,81 metri cubi cherestea în valoare de 2.400 lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.