ANAF, nouă operațiune. Cine e vizat!

0
273

restaurant1 - ANAF, nouă operațiune. Cine e vizat!

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va începe, pe 31 decembrie, o nouă operaţiune denumită ‘Revelion 2016’ prin care inspectorii vor controla localurile care organizează petreceri la cumpăna dintre ani, se arată într-un comunicat al instituţiei.

“După finalizarea primei etape a operaţiunii ‘Cristal’ şi până la reluarea acesteia, la începutul lui 2016, conducerea ANAF a decis ca toate resursele operative şi materiale implicate în verificarea centrelor engros din toată ţara să fie relocate în cadrul unei noi operaţiuni denumită “Revelion 2016″. Astfel, în intervalul 31.12.2015 – 05.01.2016, inspectorii antifraudă vor controla, la nivelul întregii ţări, localurile care organizează petreceri de revelion”, se arată în comunicat.

În cadrul acestei operaţiuni se urmăreşte verificarea modului în care operatorii economici au înregistrat sumele încasate pentru pachetele de Revelion vândute, precum şi încasările din seara de Revelion care nu au fost prinse în pachetele respective.

“Acţiunea se bazează pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise şi proprii legate de capacitatea localurilor, numărul pachetelor oferite la vânzare, cuantumul aprovizionărilor şi înregistrarea acestora în evidenţele contabile, s-a alcătuit profilul de risc şi eşantionul de verificat”, informează ANAF.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here