ANAF pune tunurile pe piețari și descinde în trafic. Începe operațiunea Scut 2017

0
428

Agenția Națională de Administrare Fiscală anunță că a declanșat „Operatiunea Scut 2017″, al cărei scop principal este combaterea traficului ilicit la frontierele U.E. Primele descinderi ale inspectorilor fiscului au avut loc duminică, întreaga operațiune constând în intensificarea controalelor la frontierã, în trafic, piețe, târguri și oboare, în vederea eliminãrii țigaretelor provenite din trafic ilicit.

”Principalele pârghii de control, pe lângã intensificarea controlului la frontierã, vor fi controalele cu echipe canine si controalele efectuate de echipele mobile ale Directiei Generale a Vãmilor din cadrul ANAF, reactivate în luna ianuarie 2017. Combaterea traficului ilicit cu tigarete reprezintã o prioritate a A.N.A.F, tinta fiind reducerea traficului ilicit cu tigarete pânã la nivelul mediei din cadrul U.E”, se arată într-un comunicat de presă al ANAF.

Agenția Națională de Administrare Fiscală anunță că la finalizarea “Operațiunii Scut 2017”, rezultatele acțiunii vor fi făcute publice.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.