Anchetă demarată de Poliție în cazul presupusei agresiuni din Primăria Focșani

0
189

Poliţiştii din Focşani au demarat cercetări în cazul consilierului primarului Focșaniului, Dan Grigoraș, acuzat că ar fi agresat un cetățean pe holurile Primăriei.

Oamenii legii au început cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe după ce Geoni Varvara a depus plângere la Poliția Focșani.

Bărbatul susţine că angajatul Primăriei Focşani l-a bruscat şi l-a agresat în sediul instituţiei, reclamantul ajungând la spital unde a fost diagniosticat cu traumatism la umăr.

Consilierul primarului din Focşani, Dan Grigoraș, neagă însă varianta reclamată de bărbatul care l-a reclamat la Poliție.

“În 25 octombrie, la sediul Primăriei Focşani a venit Varvara Geoni, cetăţean român de etnie romă, care locuieşte într-un imobil social al Primăriei. Trebuie spus că domnul Varvara Geoni are o datorie de 50.623 lei, formată din debite la chirie şi utilităţi. Pentru recuperarea acestei datorii uriaşe, Primăria Focşani l-a acţionat în instanţă încă din anul 2015, procesul fiind în continuare pe rolul instanţei. (…) În faţa mea, domnul Varvara a înjurat şi ameninţat colegii de la compartimentul Fond locativ, ceea ce m-a determinat să îi solicit să renunţe la tonul jignitor şi să părăsească instituţia. Am fost refuzat şi înjurat, drept pentru care i-am precizat că voi chema forţele de ordine pentru a fi evacuat şi amendat. Deranjat de atitudinea mea fermă, domnul Varvara a ieşit furtunos din birou, continuând să ameninţe în fel şi chip pe toţi cei prezenţi, moment în care s-a împiedicat de pragul uşii. Sau s-a aruncat în mod teatral, dorind să se victimizeze pentru a scăpa (în opinia sa) de obligaţiile restante”, se arată într-un comunicat de presă transmis de consilierul primarului Focşaniului Dan Grigoraş.

Angajatul Primăriei a precizat că totul nu a fost “decât un circ ieftin”, în final el rugând ofiţerul de serviciu de la Primărie să anunţe forţele de ordine şi serviciul medical de urgenţă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here