Anchetă dificilă într-un dosar de evaziune fiscală, finalizat cu propunerea de trimitere în judecată

0
252
Polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice au finalizat cercetările într-un dosar greu, de evaziune fiscală, cu prejudicii de zeci de mii de lei.

Potrivit polițiștilor, în perioada octombrie 2014 – decembrie 2015, un bărbat din comuna Cîmpuri nu a înregistrat în totalitate în evidența financiar – contabilă veniturile obținute și încasate din comercializarea materialului lemnos de la diferite persoane fizice. În acest fel, el a cauzat un prejudiciu bugetului de stat în valoare de aproape 63.000 de lei. Tot în aceeași perioadă, un alt bărbat din Cîmpuri, a cumpărat material lemnos de la o societate comercială, pe care apoi l-a vândut la prețuri mai mari unor persoane fizice din județele Iași, Vaslui, Galați, Brăila, Tulcea, Bacău, Buzău și Vrancea. El a făcut toate acestea fără să fie autorizat, să dețină și să emită documente justificative și fără să declare la fisc veniturile obținute.

În acest fel, el a produs un prejudiciu bugetului de stat de 8725 lei. Polițiștii care au finalizat ancheta au propus trimiterea în judecată a celor doi bărbați pentru evaziune fiscală.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here