Angajații de la Pașapoarte de pregătesc pentru asaltul “stranierilor”

0
201

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Vrancea anunță înființarea unui nou ghişeu de „preluare cereri solicitanţi“ de paşapoarte. Acesta va fi al treilea ghișeu pentru preluarea documentelor, iar prioritate vor avea persoanele care se vor programa on line. Măsura este una preventivă și vine în condițiile în care angajații de la pașapoarte se așteaptă la o creștere a numărului de cereri pe perioada verii. Așa se întâmplă în fiecare an, când mulți vrânceni care muncesc în străinătate vin acasă în concediu și au nevoie de acte noi.
“Rugăm cetăţenii să-şi analizeze fiecare situaţia şi să se prezinte din timp, pentru obţinerea unui tip de paşaport, acesta putând fi livrat la domiciliu / reşedinţă prin curierat — POŞTA ROMANA, în termen de 14 zile calendaristice. În acest fel se evită situaţiile în care este necesar un document de călătorie într-un termen mai scurt decât cel de livrare. Deasemenea, rugăm solicitanţii să consulte informaţiile disponibile pe www.vn.prefectura.mai.gov.ro, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple. Trebuie cunoscut faptul că primirea documentelor la ghişeu se face şi cu bonuri de ordine tip tiketing, care se eliberează zilnic, pe baza chitanţei de achitare a taxei de emitere a paşaportului la ghişeul „informaţii solicitanţi””, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Vrancea.
Totodată, Prefectura anunță că activitatea la punctul de lucru mobil din municipiul Adjud va fi suspendată începând cu 1 iunie până pe 30 septembrie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here