Angajaţii disponibilizaţi în 2013 din Poşta Română primesc şi în acest an venit lunar de completare

0
164

Posta Romana - Angajaţii disponibilizaţi în 2013 din Poşta Română primesc şi în acest an venit lunar de completare

Vești bune pentru cei 3.650 angajaţi ai Poştei Române disponibilizaţi în urmă cu doi ani. Ei vor primi şi în acest an un venit lunar de completare, raportat la vechimea în muncă.

Banii au fost alocaţi miercuri, prin hotărâre de guvern, din bugetul asigurărilor pentru şomaj.

Conform legii, angajaţii disponibilizaţi din companii de stat primesc lunar un venit de completare, pe perioade stabilite diferenţiat în funcţie de vechimea în muncă, respectiv pentru 12 luni pentru persoanele care au o vechime în muncă cuprinsă între 3 ani până la 10 ani, pentru 20 de luni pentru persoanele care au o vechime în muncă cuprinsă între 10 ani şi până la 15 ani, pentru 22 de luni pentru salariaţii care au o vechime în muncă cuprinsă între 15 ani şi până la 25 ani, pentru 24 de luni pentru salariaţii care au o vechime în muncă de cel puţin 25 de ani.

În perioada septembrie-noiembrie 2013, din Poşta Română au fost disponibilizate 3.650 de persoane care au avut dreptul, începând cu sfârşitul acelui an, la un venit lunar de completare pe o perioadă de maximum 24 de luni, şi anume până la finele acestui an.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here