Angajatori din Germania, Austria, Cehia şi Irlanda caută agenţi de pază, ingineri şi muncitori

1
369

Germania, Austria, Cehia, Irlanda şi Norvegia recrutează agenţi de pază, tehnicieni sisteme de securitate, ingineri şi muncitori, locurile de muncă putând fi accesate şi de români care doresc să plece în străinătate, prin reţeaua europeană Eures.

Un angajator din Germania caută 20 agenţi de pază pentru mai multe obiective din zona Gottingen, pe timp de zi şi de noapte. Candidaţii trebuie să aibă permis de conducere categoria B, condiţie fizică bună, cunoştinţe foarte bune de limbă germană – nivel B1 şi să nu aibă antecedente penale. De asemenea, experienţa în domeniu constituie avantaj.

Salariul oferit variază între 8,50 euro şi 9,95 euro brut pe oră, iar asigurările medicală şi sociale sunt incluse. Angajatorul precizează că asigură sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, cu şase luni perioada de probă. CV-urile se pot transmite doar în limba germană. pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de.

Tot în Germania sunt vacante două posturi de tehnician sisteme de securitate (alarmă şi supraveghere) pentru care se cer studii tehnice de specialitate în electronică, electrotehnică, telecomunicaţii, cunoştinţe tehnice relevante pentru domeniul de referinţă: hardware, software şi networking. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă permis de conducere categoria B, să nu aibă antecedente penale, iar experienţa în domeniu constituie avantaj.

Salariul se stabileşte în funcţie de nivelul de calificare, între 11 euro şi 13 euro brut pe oră, iar asigurările medicală şi socială sunt incluse. De asemenea, angajatorul precizează că asigură sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. Contractul de muncă este pentru perioadă nedeterminată, cu şase luni perioadă de probă, iar programul de muncă este cu normă întreagă, aproximativ 40 de ore pe săptămână. Candidaţilor li se mai solicită să aibă cunoştinţe foarte bune de limba germană.

Un angajator din Cehia recrutează 30 de operatori autoclave/asamblori. Candidaţii trebuie să aibă studii primare şi vor fi remuneraţi cu 550 de euro pe lună. Contractele sunt pe perioadă nedeterminată, iar CV-urile pot fi trimise la adresa de e-mail: job2@ariete-group.eu.

Acelaşi angajator mai recrutează 20 de muncitori asamblare, care să aibă studii primare, cunoştinţe PC, vedere bună, dexteritate manuală şi responsabilitate în control. Salariul oferit este tot de 550 de euro pe lună, iar contractele pe perioadă nedeterminată.

Tot în Cehia se mai caută 50 de muncitori de producţie, angajatorul precizând că aceste locuri de muncă pot fi ocupate şi de persoane cu dizabilităţi care au studii primare. Un astfel de angajat va fi remunerat cu 550 de euro pe lună, perioada contractuală fiind nedeterminată.

În Austria se recrutează un dezvoltator software şi un inginer de software în asamblare finală, salariile oferite fiind de 2.600 de euro brut pe lună, respectiv 16,80 euro pe oră.

În Irlanda se caută 10 muncitori necalificaţi pentru cules ciuperci. Aplicanţii trebuie să fie apţi fizic pentru munca în ferme vegetale şi să aibă cunoştinţe de bază în limba engleză. Salariul oferit este de 8,65 euro pe oră, pentru un program de cinci-şase zile pe săptămână, nu mai mult de 45 de ore pe săptămână.

“Jobul presupune culegerea manuală a ciupercilor, sortarea şi ambalarea în funcţie de greutatea acestora. Se oferă instruire în acest sens. Se lucrează în picioare, nu se cer abilităţi speciale. Experienţa anterioară privitoare la fructe şi legume constituie avantaj. Aplicanţii trebuie să fie disponibili să lucreze peste program şi în weekend-uri, să se simtă confortabil în fermă, deoarece mediul de lucru presupune existenţa zgomotului, compostului şi a mirosurilor”, se arată în anunţul de angajare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here