ANL va construi locuinţe pe care le vor putea închiria funcţionarii publici şi angajaţii instituţiilor

0
171

Agenţia Naţională pentru Locuinţe va construi locuinţe care vor putea fi închiriate de funcţionarii publici şi angajaţii instituţiilor publice. Decizia îi aparține Guvernului care a adoptat  o Hotărâre prin care s-a aprobat Programul Construcţia de Locuinţe de Serviciu. Programul are în vedere construcţia de locuinţe de serviciu pe baza propunerilor trimise la Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) de la autorităţile administraţiei publice locale şi centrale.

„Beneficiarii programului sunt funcţionari publici, precum şi angajaţi din instituţii publice centrale şi locale care nu deţin sau nu au deţinut, individual sau în comun, împreună cu soţii lor, în proprietate, o locuinţă în localitatea în care îşi desfăşoară activitatea, indiferent de modul în care a fost dobândită acea locuinţă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

Cuantumul chiriei se va stabili de către ANL şi va fi plătit de benficiar.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.