ANM: Ploi, ninsori şi vânt puternic. Ger în aproape toată ţara

0
331

Ploi, ninsori şi vânt puternic vor fi în centrul, sudul şi estul ţării, de luni până marţi după-amiază, iar în noaptea de marţi spre miercuri, temperaturile în aproape toată ţara vor scădea sub minus zece grade.

Potrivit unei informări transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), luni şi marţi vor fi precipitaţii în centrul, sudul şi estul ţării, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare.

La munte va ninge şi se va depune un strat consistent de zăpadă. În majoritatea regiunilor, vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări. În Moldova, Dobrogea şi Muntenia, inclusiv în Bucureşti, vântul va depăşi la rafală 50-60 de kilometri pe oră, viscolind trecător ninsoarea.

La munte, mai ales la altitudini mari, rafalele vor depăşi 80-90 de kilometri pe oră şi va fi viscol. Vremea se va răci accentuat, vor predomina temperaturile negative, iar în noaptea de marţi spre miercuri va fi ger, în nordul, nord-estul, centrul ţării, local în sud şi pe arii mai restrânse în rest urmând să fie înregistrate temperaturi sub minus zece grade, potrivit ANM.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.