ANR Vrancea: Suntem pe poziția 10. E cea mai bună notă pe care ne-o puteți acorda pe buletinul de vot!

0
153

Candidații Partidului Alianța Noastră România filiala Vrancea au ales Focșaniul pentru ultima zi de campanie electorală. După o lună în care au luat la pas toate localitățile județului, candidații ANR s-au oprit, pentru ultima oară înaintea scrutinului de duminică, să stea de vorbă cu focșănenii despre problemele care îi preocupă.

În toate localitățile în care au ajuns, candidații ANR, în frunte cu Virgil Bălăceanu, candidat pentru Camera Deputaților, și Stelian Ferariu, candidat la Senat, au fost primiți cu interes de alegători. La alegerile din 11 decembrie, ANR se regăsește pe buletinul de vot pe poziția 10.

Din partea Partidului Alianța Noastră România filiala Vrancea candidează la alegerile din data de 11 decembrie 2016 următorii:

Camera Deputaților:

 1. Virgil Bălăceanu,
 2. Ioan Diacon,
 3. Laurențiu Dobre,
 4. Monika Brigitte Surgun,
 5. Marius Bîrloiu,
 6. Mădălina Proca,
 7. Laurențiu Prișching.

Senat:

 1. Stelian Ferariu,
 2. Gina Cristina Bodoni,
 3. Dorel Lupu,
 4. Valentin Stelian Bădescu.

Candidații ANR luptă pentru a putea pune în practică cele 7 obiective prioritare ale partidului, promovate intens în rândul alegătorilor, și anume:

1. Dorim un stat românesc demn și puternic, cu autorități eficiente și loiale patriei noastre, garantând securitatea tuturor cetățenilor săi și respectarea drepturilor și libertăților acestora.

2. Pământul României este al românilor și reprezintă cea mai importantă bogăție națională, pe care statul o va proteja în mod eficient. Vom opri înstrăinarea pământului țării și irosirea resurselor, vom recupera terenurile și bunurile înstrăinate fraudulos, vom opri distrugerea pădurilor și a mediului înconjurător.

3. Numai o temeinică educație poate garanta propășirea României și a neamului nostru. De aceea, Alianța Noastră România va susține, pentru început, alocarea, în conformitate cu legea, a 6 % din Produsul Intern Brut finanțării învățământului național precum și o nouă strategie de dezvoltare a acestuia.

4. Alianța va stimula, pe toate căile, crearea unui puternic capital românesc, în condițiile în care statul va păstra în proprietatea sa toate utilitățile și o importantă parte a resurselor.

5. O națiune puternică este o națiune sănătoasă. Iar o națiune sănătoasă nu poate exista fără o puternică rețea de policlinici și spitale moderne, finanțate corespunzător și cu un personal remunerat în mod corect.

6. Aflată la frontiera sud-estică a NATO și UE, România va fi un stat cu adevărat puternic doar în măsura în care va dispune de o armată națională, bine înzestrată și antrenată, și de o industrie de apărare de prim rang.

7. România este și va rămâne o țară creștină care așază la temelia sa familia creată în baza căsătoriei între un bărbat și o femeie. Statul îi va asigura Bisericii posibilitatea de a se dedica în mod plenar și în viitor, așa cum a făcut-o în trecutul glorios, binelui națiunii, operelor de caritate și de învățământ, în paralel cu îndeplinirea datoriei sacre de a răspândi, în toate conștiințele, Cuvântul Domnului.

Material comandat de Alianța Noastră România. CUI AEP: 11160024. Realizat de SC Media Factory Concept SRL

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.