ANSVSA: File de somon contaminat cu Listeria oprit la vânzare într-un hypermarket

0
335

Printr-un comunicat de presă, reprezentații ANSVSA au anunțat retragerea de la vânzare a unei cantităţi de file de somon afumat contaminat cu Listeria. Este vorba despre produsul “FILE DE SOMON AFUMAT 140g” produs de societatea Negro 2000 SRL. Oficialii ANSVSA recomandă tuturor clienților care au cumpărat produsul să nu îl consume.

“Societatea NEGRO 2000 SRL procedează astăzi la retragerea de la comercializare a produsului ” FILE DE SOMON AFUMAT 140g ” urmare evidenţierii prezenţei Listeria monocytogenes”, a transmis ANSVSA.

Lotul de produs supus rechemării de la consumator este următorul:

– Lot 51 C / DLC 04.02.2019 – Cod EAN : 5941330014327

“Se recomandă persoanelor care deţin produse din lotul menţionat mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele Carrefour de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, anunţă ANSVSA.

Listerioza se poate manifesta cu simptome asemănătoare gripei, precum febră, dureri musculare, greaţă, vomă şi dureri gastriceşi poate cauza probleme de sănătate dacă persoana este însărcinată sau dacă are un sistem imunitar slăbit.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.