Anunț important de la IȘJ Vrancea! Candidații la funcțiile de directori de școli, vizați

0
325

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea vine cu precizări legate de concursul pentru directorii și directorii adjuncți din școli. Examenul va avea loc, miercuri 12 octombrie  între orele 10.00-12.00.

“Proba scrisă va avea loc miercuri, 12.10.2016 în Centrul special de concurs Liceul Tehnologic ,,G.G. Longinescu” Focşani. Listele candidaţilor (cu repartizarea pe săli) vor fi afişate la avizierul Centrului special de concurs astăzi, 11.10.2016. Accesul candidaţilor în centrul de concurs va fi permis în intervalul orar 9.00-9.30, legitimarea făcându-se pe baza buletinului/cărţii de identitate sau paşaport/permis de conducere. Proba se desfăşoară începând cu ora 10.00 şi durează 120 de minute.

Evaluarea testului grilă se face de către membrii comisiei de concurs în aceeşi zi, după expirarea duratei maxime de rezolvare a testului, în prezenţa candidatului, şi a 2 martori aleşi succesiv dintre candidaţi Punctajul obţinut pe baza evaluării va fi asumat prin semnătură de candidat şi membrii comisiei de concurs de la unitatea pentru care candidează şi cei doi martori din sala de concurs.

Conducerile şcolilor vor anunţa toţi membrii comisiei de concurs inclusiv vei doi membri reprezentanţi ai autorităţilor publice locale să fie prezenţi la ora 11.00 la Centru special de concurs pentru evaluarea candidatului”, se arată într-o informare postată pe site-ul IȘJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here