ANUNȚ IMPORTANT pentru  cei care vor să devină maiștri militari!

0
1109

Doriți să deveniți cadre militare active? Atunci trebuie să știți că mai sunt doar 25 de zile până la termenul limită până la care se pot întocmi dosare de candidat pentru maiştri militari. Data limită pentru depunerea dosarului de candidat în învăţământul militar preuniversitar, pentru cele trei categorii de forţe (aviaţie, marină şi terestră), este 19 iunie, fapt ce implică prezentarea candidatului la sediul Biroului informare-recrutare până la 15 iunie, pentru a avea la dispoziţie, astfel, timpul necesar întocmirii dosarului de candidat.

Cei care vor să devină maiștri militari trebuie să aibă  vârsta maximă de 28 ani, să fi absolvit un liceu și să aibă diplomă de bacalaureat, iar în cazul în care sunt elevi în ultimul an să facă dovada promovării examenului de bacalaureat, până la data concursului de admitere. Durata şcolarizării este de 2 ani.

La Școala militară de Maiștri Militari și Subofițeri ai Forțelor Terestre „Basarab I” Pitești sunt 119 locuri, din care 9 pentru fete; la Școala militară de Maiștri Militari și Subofițeri ai Forțelor Aeriene „Aurel Vlaicu” Boboc sunt 120 de locuri, din care 20 pentru fete, la Școala militară de Maiștri Militari ai Forțelor Navale „Ion Murgeanu” Constanța sunt 57 de locuri, dintre acestea 6 fiind pentru fete. În total, sunt 296 de locuri, din care 35 pentru fete.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul Biroului informare-recrutare, situat în Focşani, str. Cezar Bolliac nr. 5-7 (demisol – Cercul Militar), telefon 0237.216.227.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here