Anunţ important pentru liberali: fără cotizaţia plătită nu candidează la nicio funcţie în partid, nici nu votează

0
146

Liberalii au decis schimbarea  regulamentului privind organizarea, desfăşurarea şi conducerea activităţii organizaţiilor locale şi judeţene.

Modificarea adusă Regulamentului PNL prevede că membrii care au datorii faţă de partid nu vor putea participa, nici ca alegători, nici în calitate de candidaţi la alegerile interne care vor avea loc în următoarele luni în PNL. Mai exact, interdicţia îi vizează pe liberalii care nu şi-au plătit cotizaţia începând cu luna iulie 2016. Totuşi, dacă vor să participe la alegerile interne din partid, membrii PNL îşi pot plăti cotizaţiile restante până la debutul procesului electoral intern.

Cotizaţia minimă în PNL pentru membrii care nu au funcţii în partid sau în administraţie este de trei lei pe lună.

Decizia BPN de luni vine în contextul datoriilor de peste şase milioane de euro pe care le are în prezent partidul condus de Raluca Turcan.

Liberalii vor avea alegeri interne ce vor trebui să fie finalizate până pe 2 mai, după care vor avea loc alegerile pentru şefia centrală a partidului. Deja, liberalii din Vrancea şi-au arătat susţinerea faţă de Ludovic Orban, care va candida pentru funcţia de preşedinte al PNL.

Până acum şi-a mai anunţat oficial decizia de a candida la şefia PNL fostul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.