Anunț șoc al primarului Misăilă: vrea să unească societățile Parking și CUP Salubritate

0
235
La finalul ședinței Consiliului Local de astăzi, primarul Cristi Misăilă a făcut un anunț cel puțin surprinzător: el a anunțat că se gândește la o fuziune între Parking și CUP Salubritate. Misăilă a explicat și motivul, și anume nemulțumirea cu privire la activitatea Parking și a modului în care sunt gestionate parcările din oraș.

“Trebuie să spun cu părere de rău că ca nu au facut ce îmi doream până acum. Și am un mare regret. Au pornit cu stângul. Ei trebuiau să gestioneze mai întâi locurile de parcare cu plată, care aduc venituri. Și din acele venituri puteau să meargă să vorbească cu cetățenii și hai să închiriem parcările unde într-adevăr sunt condiții civilizate de a parca o mașină. Nu să dăm parcări în zone în care mie îmi este rușine și am interzis… Undeva prin spate pe strada Pictor Grigorescu, unde vom intra în aplicare cu proiectul de reabilitare a agentului termic. Eu am fost și m-am întâlnit cu cetățenii. Am stopat repartizarea locurilor de parcare și i-am interzis cu desăvârșire domnului Statache să mai închirieze locuri de parcare în zone nereabilitate”, a declarat Cristi Misăilă.

În plus, primarul a transmis că societatea CUP Salubritate s-ar putea ocupa mai bine inclusiv de parcări, având în vedere că are mai multe utilaje și posibilitatea de a reabilita parcările neamenajate, dar și de a le deszăpezi. În eventualitatea în care propunerea se va transforma într-un proiect de hotărâre, societatea ar urma să preia și mare parte din activitățile Direcției de Dezvoltare.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.