Apa caldă și căldura distribuite cu porția cetățenilor din Focșani

1
582

Se știe că ENET Focșani nu are deocamdată sumele necesare pentru a asigura căldura și apa caldă în cele aproximativ 10.000 de apartamente. Din acest motiv, începând de joi (7 octombrie), compania a decis să furnizeze serviciile amintite după un program strict: căldură doar seara, între orele 20.00 și 23.00, în timp ce apa caldă va curge prin robinete dimineața, în intervalul 06.00 și 10.00 și seara între 17.00 și 20.00. Directorul ENET, Manole Merchea, a dat însă speranțe focșănenilor decarând că de la jumătatea acestei luni agentul termic va încălzi caloriferele și dimineața, timp de 3 ore, însă cheltuielile necesare (care se ridică 2,8 milioane de lei) fiind asigurate în parte din bugetul instituției, respectiv 1 milion de lei. Rămâne în continuare o enigmă cum va fi completată suma dacă consiliul local nu va aloca bani în acest sens. Se pare că unica șansă a cetățenilor de a nu tremura în apartamente iarna aceasta este un sprijin financiar din partea guvernului. Deja ENET a solicitat un ajutor care se ridică la peste 20 de milioane.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. În țările civilizate în momentul când se schimbă calitatea serviciului oferit se oferă obligatoriu și posibilitatea rezilierii contractului. Este uimitor că în condițiile în care ENET își bate permanent joc de clienți niciunul dintre aceștia nu ii dă în judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.