Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateAPEL UMANITAR: O fetiță de numai doi anișori are nevoie de ajutorul nostru! Carla duce o...

  APEL UMANITAR: O fetiță de numai doi anișori are nevoie de ajutorul nostru! Carla duce o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă

  Carla, o mică fetiță de doar 2 ani și 7 luni, se află într-o luptă crâncenă cu o boală necruțătoare: leucemia. Starea ei este una gravă, fiind internată la Terapia Intensivă a Spitalului Marie Curie din București. Micuța este intubată pentru a putea lupta cu boala, însă, în ciuda tuturor eforturilor depuse de echipa medicală și de familia ei, Carla se află într-o situație critică și pentru a-i oferi șansa la viață, este necesară o intervenție de urgență. În acest sens, familia și medicii își îndreaptă speranța către posibilitatea transportului în afara țării, unde poate fi disponibilă o gamă mai largă de tratamente și resurse medicale specializate.

  Pentru a face posibil acest transport vital, este imperios necesar un avion dotat cu echipamente medicale de ultimă generație, sânge și tratamente necesare pentru susținerea stării de sănătate a micuței Carla pe durata călătoriei și în continuarea tratamentului. Toate acestea implică costuri financiare foarte mari, pe care familia Carla nu le poate suporta singură. Așadar, familia micuței Carla vă cere ajutorul!

  Fiecare contribuție contează și poate face diferența între viață și moarte. Carla și familia ei au nevoie de sprijinul nostru acum mai mult ca niciodată. Să ne unim eforturile și să-i oferim șansa la o viață sănătoasă și fericită micuței Carla! Nu lăsați ca această poveste să se sfârșească tragic, când putem să fim împreună parte dintr-un final fericit!

  Detalii pentru donații:

  RO23BTRL04001201N81910XX Anemona Purdel, Banca Transilvania

  RO32BTRLEURCRT00N8191001 Anemona Purdel

  Revolut Dan Purdel 0760387049

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...