Aplicații Android pentru muzică de ralaxare

0
84

Cei mai multi dintre noi adora atunci cand merg la salon sau la spa, sau in orice mediu de relaxare in care uita de griji. De ce? Pentru ca muzica de relaxare de pe fundal face totul in acest caz. Asa ca ne dorim sa cream si noi un asemenea mediu la munca sau acasa. Si chiar se poate! Cu ajutorul catorva aplicatii cu muzica de relxare pentru Android, iti poti crea oaza de pace si liniste oriunde vrei.

Atata timp cat ai telefonul cu tine.

Cele mai populare aplicatii cu muzica de relaxare pentru Android

Doze – Doze este o aplicatie gratis care vine la pachet cu nenumarate bucati muzicale linistitoare care pot fi lansate atunci cand faci yoga, cand citesti sau inainte de merge la somn.

Aplicatia iti permite sa specifici numarul de piese pe care ai dori sa le asculti. Pentru a personaliza acest lucru, da tap pe iconita cu ceas localizata in mijlocul ecranului si poti alege numarul dorit de piese: Nici unul, 3 piese, 5 piese sau 10 piese.

Relax Meditation – Aceasta este o alta aplicatie gratuita cu muzica relaxanta care iti ofera o varietate mare de muzica calmanta. Poti asculta ciripit de pasarele, susurul apei, cantecele broastelor, sunetul ploii si asa mai departe. Relax Meditation iti ofera peste 30 de piese de relaxare care pot fi ascultate offline.

Cel mai grozav la aceasta aplicatie este faptul ca iti poti personaliza muzica. Poti astfel imbina mai multe piese in acelasi timp dand volumul dupa cum doresti la fiecare in parte.

Relaxing Sounds – Si aceasta este o aplicatie de muzica gratis perfecta pentru orele de detasare si meditatie. Este simpla de folosit iar muzica sa este variata si iti induce o stare de bine.

Nature Sounds Relax and Sleep – Aplicatia pentru Android iti ofera, de asemenea, varietate si o stare interioara de calm. Ea vine cu un player incorporat pentru piese, astfel incat sa poti da pauza, stop, play, mai departe, inapoi, etc. Poti sa personalizezi timpul in care asculti muzica linistitoare in cazul in care doresti sa o asculti pana adormi. In plus, aplicatia iti permite sa setezi orice piesa din playlist ca ton de apel sau ton de alarma.

Pe care dintre aceste aplicatii cu muzica de relaxare le-ai incercat? (Sursa: vizz.co)

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here