Aproape 250 de locuri de muncă, disponibile în reţeaua Eures. Cele mai multe sunt în Marea Britanie

2
295

Aproape 250 de locuri de muncă sunt disponibile în reţeaua europeană de ocupare Eures, cele mai multe fiind în Marea Britanie şi Irlanda, ţări care recrutează îngrijitori pentru persoane şi muncitori necalificaţi pentru culegerea manuală a ciupercilor.

Un angajator din Austria are vacant un post dezvoltator software. Candidaţii trebuie să vorbească engleză şi germană, iar salariul oferit este de 2.600 de euro pe lună brut. Contractul este pentru perioadă nedeterminată. Tot în Austria este vacant un post de inginer electrician în industria de automobile. În Irlanda sunt căutaţi zece muncitor necalificaţi pentru culegerea manuală a ciupercilor, sortarea şi ambalarea în funcţie de greutatea acestora. Angajatorul precizează că oferă instruire.

„Se lucrează în picioare, nu se cer abilităţi speciale. Experienţa anterioară privitoare la fructe şi legume constituie avantaj. Aplicanţii trebuie să fie disponibili să lucreze peste program şi în weekend-uri, să se simtă confortabil în fermă, deoarece mediul de lucru presupune existenţa zgomotului, compostului şi a mirosurilor”, se arată în anunţul de angajare.

În Olanda sunt vacante un post de tehnician mecanic, pentru care nu se solicită experienţă, un post de sudor,  două posturi de operator chimist şi două posturi de strungar.

Un spital din Danemarca angajează un medic specialist în patologie chirurgicală. Candidaţii trebuie să vorbească limba engleză, să aibă experienţă profesională vastă în patologie chirurgicală şi citologie şi să indice aria de interes specifică. Salariu anual oferit este de 100.000 de euro, inclusiv beneficii de pensie, în funcţie de calificare.

O companie din Oslo (Norvegia) recrutează un specialist în departamentul reţele. Salariul este de aproximativ 58.800 de euro brut pe an, iar contractul este pe o perioadă de doi ani.

În Marea Britanie sunt disponibile 20 de posturi de îngrijitori pentru persoane, contractul fiind pentru perioadă nedeterminată.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.