Aproape 600 de sancțiuni aplicate de polițiști în Vrancea în decurs de 48 de ore

0
236

Aproape 600 de sancțiuni contravenționale au aplicat polițiștii în ultimele 48 de ore șoferilor și pietonilor prinși că încalcă regulile de circulație. Amenzile au fost date în urma unor acțiuni desfășurate de oamenii legii pe principalele artere intens circulate, cât şi în zonele urbane, în special la orele de vârf când se înregistrează o creştere semnificativă a valorilor traficului.

Activităţile desfăşurate de poliţiştii rutieri s-au materializat în aplicarea  unui număr de 572 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 83266 lei. Cele mai multe sancțiuni, aproape 300, au fost date pentru viteză, necuplarea centurii de siguranţă în timpul deplasării, acestea fiind urmate de abateri săvârşite de pietoni, dar și de șoferi cu alcool la bord ori cu mașinile cu defecțiuni tehnice.

În cadrul acţiunii, au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă determinată 16 permise de conducere, precum şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Luni, poliţiştii rutieri vor continua acţiunile tematice organizate pentru combaterea abaterilor la regimul circulaţiei, în special pentru combaterea consumului de alcool la volan şi a vitezei excesive.

Totodată, în acestă perioadă poliţiştii rutieri împreună cu poliţiştii Serviciului Judetean Transportri Vrancea au acţionat pe linia combaterii nerespectărilor regulilor specifice activităţii de transport public de persoane în regim taxi, fiind aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale.

Pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere nedorite, poliţiştii vă recomandă insistent să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie, adoptaţi o conduită preventivă şi responsabilă în trafic!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.