O adolescentă de 16 ani din Adjud este la un pas de moarte din cauza unui selfie

0
432

tren gara selfie - O adolescentă de 16 ani din Adjud este la un pas de moarte din cauza unui selfie

O adolescentă de 16 ani, din Adjud, a fost grav rănită luni seară după ce s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-și face o poză cu telefonul mobil. Tânăra s-a apropiat prea mult de linia de înaltă tensiune, s-a creat un arc electric, moment în care ea a fost electrocutată.

Potrivit anchetatorilor, adolescenta de 16 ani ar fi mers luni seară împreună cu două prietene în triajul Stației CFR Adjud, într-o zonă în care sunt mai multe vagoane în conservare. Fata s-a urcat pe un vagon, cel mai probabil cu intenția de a face un „selfie“. Fata s-a electrocutat suferind arsuri pe majoritatea corpului, un bărbat din zonă care a observat ce s-a întâmplat fiind cel care a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Adolescenta a fost dusă la Focșani de unde a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la Spitalul de Arși din București, având arsuri, potrivit medicilor, pe circa 90 la sută din suprafața corpului.

„Am preluat de la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Adjud o adolescentă, din localitate, care a suferit arsuri prin electrocuție pe mai mult de 90% din suprafața corpului. A fost intubată, ventilată mecanic, stabilizată și predată elicopterul SMURD Galați, care a dus-o la Spitalul de Arși din Capitală”, a declarat dr. Dorinel Ticu.

Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Transporturi Feroviare  Adjud care vor trebui să stabilească cu exactitate cum s-a produs evenimentul și cum au ajuns fetele în zona respectivă.

Conform anchetatorilor, la sosirea la fața locului a polițiștilor, cele două fete care au însoțit-o pe minora electrocutată în zona vagoanelor dezafectate nu mai erau la fața locului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here