Arhitectul-șef al Focșaniului și-a dat DEMISIA din Primărie

1
363

Focșaniul a rămas fără arhitect-șef. Cea care ocupa această funcție, Diana Decuseară, și-a dat demisia din funcție.

Decuseară a recurs la acest gest după ce în urmă cu câteva săptămâni primarul orașului Cristi Misăilă și-a manifestat public nemulțumirea față de modul în care arată municipiul din punct de vedere urbanistic. În același context, edilul șef al orașului cerea atunci șefilor de servicii din Primărie implicare și muncă mai multă depusă la serviciu, pentru ca orașul să capete un aspect civilizat, modern, european.

La scurt timp de la lansarea acestor critici, în spațiul public, Diana Decuseară, a ales să-și dea demisia din funcția de arhitect șef al Focșaniului. Ea se afla în acest post din anul 2012. Este al doilea funcționar cu funcție care-și dă demisia și pleacă din Primărie, de la venirea lui Cristi Misăilă în fotoliul de primar. Primul a fost directorul Direcției de Dezvoltare, Laurențiu Mocanu.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Cand tov.primar Cristi Misaila va intra cu nota 10 la o facltate de stat si isi va lua liceenta tot cu nota 10 la aceeasi facultate de stat , atunci sa – si permita sa – si judece putinii oameni de nota 10 pe care ii are in subordine .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here