Armată de oameni pentru imobilizarea unui tânăr de 18 ani din Movilița, extrem de violent 

0
243

scandal accident 1 - Armată de oameni pentru imobilizarea unui tânăr de 18 ani din Movilița, extrem de violent 

Scandal de proporții în satul Frecăței, comuna Movilița. Un tânăr de 18 ani din localitate, băut bine, și pus pe rele a reușit să-și pună satul în cap, de la localnici până la polițiști, după ce a provocat un circ în toată regula.

Luni, individul a sărit gardul și a ajuns în curtea unei vecine de-a sa, o femeie de 50 de ani, pe care, tam-nisam, a început să o amenințe că o căsăpește cu o sapă.

Din fericire, polițiștii din comună au ajuns la timp la locul scandalului, înainte de a avea loc vreo nenorocire.

Întrucât tânărul era extrem de agresiv, poliţiştii au procedat la imobilizarea sa, însă având în vedere că acesta continua să opună rezistenţă, a fost solicitat sprijin suplimentar de forţe de la Secţia 10 de Poliţie Rurală Panciu, precum şi intervenţia Serviciului de Ambulanţă. Asta pentru că tânărul, N. Ionuţ,  prezenta multiple plăgi la nivelul braţelor și amenința că-și ia viața.

În cele din urmă, scandalagiul, extrem de violent, a fost imobilizat și urcat în salvare , fiind transportat de urgență la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Vrancea unde a și rămas internat.  Din fericire, scandalul nu s-a soldat cu victime.

Zilele trecute, o adevărată nenorocire s-a produs în localitatea Pufești unde un tânăr de 19 ani, cunoscut ca suferind de depresie, și-a omorât cu o lopată mai întâi bunicul de 89 de ani și apoi tatăl de 60 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here