„Armata – O şcoală altfel”, proiect al MApN şi MEN, pentru elevii de gimnaziu şi liceu

0
243

armata-scoala-altfel

Proiect pus la cale de Ministerul Educației și MApN, destinat elevilor de gimnaziu și de liceu. În perioada, 6-10 aprilie, cele două ministere desfășoară proiectul „Armata-O şcoală altfel”,  în cadrul căruia elevi de gimnaziu şi liceu pot lua parte la o zi de pregătire obişnuită a militarilor, pot desfăşura activităţi practice sau afla informaţii despre aeronave militare.

„Ministerul Apărării Naţionale, în cooperare cu Ministerul Educaţiei Naţionale, desfăşoară proiectul «Armata – O şcoală altfel», în perioada 6-10 aprilie. Unităţi militare din toate categoriile de forţe ale armatei şi instituţii militare de învăţământ şi cultură din întreaga ţară vor participa la acest program şi vor prezenta elevilor tehnica militară, activităţi practice specifice, expoziţii, precum şi oferta educaţională pentru instituţiile de învăţământ militar. Elevii şcolilor gimnaziale şi liceenii vor lua parte la o zi de pregătire obişnuită a militarilor, vor desfăşura activităţi practice, precum descoperirea de obiecte metalice cu ajutorul detectoarelor, instrucţie de front, jocuri interactive şi vor afla detalii despre tehnica şi armamentul folosite de militari”,  se arată într-un comunicat transmis vineri de MApN.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.