Armata vrea să cucerească Parlamentul. Candidații ANR din Vrancea vor o campanie corectă și onestă și alegeri pe măsură

0
430

Alianța Noastră România filiala Vrancea, partid apărut recent pe eșichierul politic și condus la nivel național de Marian Munteanu, a avut marți prima apariție publică, într-o conferință de presă.

ANR are liste complete pentru alegerile parlamentare, atât pentru Camera Deputaților, cât și pentru Senat. În total, sunt 11 candidați care se prezintă în fața vrâncenilor, iar dintre aceștia 5 sunt militari de carieră, în rezervă.

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de cel care conduce filiala Vrancea a Alianței Noastre România, generalul maior (r) Virgil Bălăceanu. El și-a propus să treacă pragul electoral pentru a accede în Parlament și are de gând să ducă o campanie curată și onestă, așa cum se prezintă el însuși ca om.

”Aș spune că mă caracterizează în primul rând decența și aș vrea ca atunci când vom câștiga în competiția pentru alegerile parlamentare, decența și onestitatea, care este o altă caracteristică, să fie transferate și în Parlamentul României. Pentru noi toți este clar că la ora actuală Parlamentul României are nevoie de mai multă decență și de foarte multă onestitate. O altă caracteristică este corectitudinea și vreau ca în campania electorală din Vrancea să joc corect, pentru că politica se poate face și cu mijloace corecte”, a declarat candidatul de pe poziția întâi pe lista ANR Vrancea la Camera Deputaților.

Alături de Bălăceanu, care a bifat și Focșaniul de-a lungul carierei sale în armată, se află un alt ofițer în rezervă, candidat pe locul întâi la Senat. Generalul Stelian Ferariu, fost comandant al UM01270 Focșani (actuala Brigadă 282 Infanterie Mecanizată Unirea Principatelor), s-a înscris în partid chiar de Ziua Armatei Române, cu convingerea că va face echipă bună alături de Virgil Bălăceanu. Cei doi generali în rezervă vor să reprezinte nu doar interesele militarilor, ci pe ale tuturor oamenilor în Parlament, dar și să promoveze valorile naționale autentice.

“Noi ne dorim să promovăm valorile naționale democratice, creștine și sociale și ne-am propus mai multe obiective importante, precum educația, sănătatea, armata, dezvoltarea capitalului românesc sau credința creștină”, a mai declarat Virgil Bălăceanu.

Pentru moment, ținta ANR o reprezintă alegerile parlamentare și depășirea pragului electoral, abia după aceea urmând și etapa organizării în teritoriu.

stelian-ferariu-si-virgil-balaceanu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.