Asistenta de la Căminul de Bătrâni a scăpat de arestul IPJ. Ea a fost plasată în arest la domiciliu

0
373

Vineri după-amiază, Geta Dumitru a ajuns în fața instanței, unde procurorii au cerut magistraților ca asistenta medicală de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Focșani, acuzată de trafic de influență, să fie arestată preventiv pentru 30 de zile. Cererea procurorilor a venit în contextul în care acum există 6 capete de acuzare, dar în trecut a fost condamnată definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influență în formă continuată. Magistrații au respins propunerea procurorilor și au dispus ca asistenta să fie plasată în arest la domiciliu.

”Respinge ca neîntemeiată propunerea de arestare preventivă a inculpatei Dumitru Geta, formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. (…) dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpata Dumitru Geta, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 03.03.2017 şi până la data de 01.04.2017 inclusiv”, se arată în soluția Tribunalului Vrancea.

Hotărârea magistraților nu este definitivă și poate fi contestată de procurori. O decizie definitivă urmează să fie luată de magistrații Curții de Apel Galați.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.